Heh, en ole aikoihin siivonnut, joten tänäänhän se piti tehdä sillä huomenna Joke tulee yöksi. Haluan näyttää teille todella siistiä ja kukkamaisen kaunista huonettani. Tässä siis tulee aamuinen työni.Haluan kuitenkin varoittaa, että tämä postaus sisältää niljakkaita kovakuoriaisia ja koiperhosia, postauksessa on myös tapettu yksi kärpänen! Harkitse tarkkaan ennen kun luet!

huoneit9.png
Äiti lähtee töihin ja minä mietin mitä sitä tekisi, noh, päätin sitten tarttua moppiin ja antaa palamaan! Luulin että tästäkin päivästä tulee 'pyyhi-rätillä-pölyt-näkyvistä-paikoista' siivous, mutta ei. Tein 'oikean' suursiivouksen ja aloitin lattian pyyhkimisestä (kuten tapaani kuuluu).

rikkalapioua8.jpg
Ihanaa, eikö?
Tässä kohtaa voisin sanoa, etten kuurannut koko lattiaa vielä loppuun (hoidan sen huomenna imurilla niin saan nopeammin). Pölyn kanssa tuli mukana pari koiperhosta, patteri, jonka sisälmykset pursusivat ulos ja popcornia (yllätys!). Minut pitäisi varmaan lähettää johonkin siivoukurssille, jossa pakotetaan siivoamaan.

tuulettimenpolyer1.jpg
Hyi..........!
Ihana tuulettimeni, jota ei ole koskaan aiemmin pesty näytti ihanan tärkyiseltä<3, ei ihme, että kurkku on aina kipeä, kun pölyt lentää suuhun. Ette arvaakaan kuinka elämä helpottui, kun putsasin tuulettimen.

juomapullott3.jpg
Löysin lattialta myös muutakin ihanaa, juomapulloni (jossa on appelsiinimehua) on seissyt tuolla nurkassa jo varmaan puolivuotta ellei enemmänkin! Kuvan otettuani en kuitenkaan, TAASKAAN jaksanut sitä poimia, joten tuohon se jäi :'D oikeasti, TEHKÄÄ MINULLE SIIVOUSPAKOTUS!

vaatteita2gx5.jpg
Jee, lattialta löytyi myös, sukkahousuja, paitaa, housua... kaikkea! Näillekkään en jaksanut tehdä mitään vaan jätin siihen  makaamaan :D

pussejanb2.jpg
Hmmm....epäilyttävän näköisiä pusseja...
Lidlin pussissa on roskia täynnä (sieltä löytyy homeista ruokaa ja juomaa<3). Citymarket pussissa on vaatteita joita vihaan ja haluan heittää pois (tätäkään en ole tehnyt, miksi!? oi miksi!?) ja tuossa viimeisessä on vaatteita kirppitorille, joita ei kukaan osta tämän postauksen jälkeen :'D

ruskeapohjaaq3.jpg
Tämä on ihanin löytö koskaan! :] löysin kannun (jossa oli alunperin vettä), vesi kuitenkin jäi pohjaan ja siitä tuli tuollainen ruskea pyöreänmuotoinen viiva, arvatkaa kenelle tulee hoppu saada tuo pois ennen äitin palaamista kotiin? :-D

tiskitum6.jpg
Luulitko että aarteeni loppuivat tähän? :D ehei, löytyy vielä! Nimittäin tiskiläjäni, joita kuskaan aina huoneeseeni ja jätän ne sinne! Tästä on tullut jo perinne! :) äiti aina ihmettelee mihin astiat katoavat, miksiköhän?

kaappink9.png
Haluan lopuksi näyttää 'järjestyksessä olevan' vaatekaappini. VANNON, ETTÄ TÄMÄ OLI KERRAN SIISTI!, innostuin sitten tiputtamaan kaikki vaatteet lattialle ja ENKÄ tietenkään jaksanut viikata niitä enää.
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Herää kysymys, milloin minä sitten siivoan?
-
Silloin, kun tulee vieraita. (toooosi harvoin)
- Kun en enää pysty ollenkaan hengittämään
Pahimmassa tapauksessa ystävät tulevat yllätysvierailulla, jollon pakotan heidät katsomaan disney kanavaa ja juoksen yläkertaan nopeasti siivoamaan :D muistattehan siis ilmoittaa ajoissa, kun tulette?

Eikös se ole nyt niin, että minun kuuluisi saada tästä hyvästä 'kaatopaikka' merkki, korostamaan huoneeni puhtautta ja siisteyttä? :] Lainaten Buzz Lightyearin sanoja; "Hmmm....paikkahan on törkyinen, pöly saattaa olla kuolemaksi, siksi tämä nuori mies (tässä tapauksessa nainen) on täällä moppaamassa."

Päivän kysymys kuuluukin; Kuinka usein sinä siivoat?